dopersduin > pagina's > informatie over online reserveren

Informatie over online reserveren

De prijzen voor onze vakantie arrangementen zijn altijd inclusief:

volpension (ontbijt, lunch en warme maaltijd en tussendoor koffie, thee en limonade)  en BTW (9%)

Met ingang van 2018 wordt de gemeentelijke toeristenbelasting apart vermeld in de tarieven en reserveringsbevestigingen. Het tarief voor 2019 bedraagt opnieuw €1,80 p.p.p.n.

Onze prijzen zijn gebaseerd op meerpersoonsgebruik van een kamer. Bij eenpersoonsgebruik van de kamer rekenen wij €15,- per nacht extra, met een maximum van €60,- euro (vier nachten).
Online reserveren voor éénpersoonsgebruik van een kamer is alleen mogelijk in Slaaphuis 2 en 3. éénpersoons gebruik in Slaaphuis 1 is alleen bij uitzondering en op aanvraag mogelijk.

Linnenpakketten zijn niet inbegrepen, maar wel te huur. Voor slechts €8,50 per pakket ligt er bij aankomst op uw kamer een set bedlinnen bestaande uit onderlaken, dekbedhoes en kussensloop, en een pakketje met een grote en een kleine handdoek voor u klaar.
Dekbed en kussen liggen in ieder geval voor u klaar op uw bed. Als u er voor kiest om geen linnenpakket te huren verzoeken wij u om tenminste een onderlaken, kussensloop en dekbedhoes of slaapzak mee te nemen.

Voor de kleinsten onder ons is het mogelijk één van de zes aanwezige kinderbedjes te reserveren. Deze bedjes zijn voorzien van een matrasje, maar een dekentje en/ of andere benodigdheden moet u zelf meenemen.

Ook beschikken wij over drie electrische dekens. Deze zijn ook te reserveren.

Vergroot uw actieradius tijdens uw verblijf met een fiets van onze fietsverhuurder Harry's Tweewielers! Deze goed onderhouden fietsen zijn verkrijgbaar is een eenvoudige variant met terugtraprem of met 7 versnellingen en brengen u naar bos, hei en strand en alle pittoreske plaatsjes in de omgeving. Op Dopersduin staan door het jaar heen tenminste 8 fietsen. Wilt u specifiek een herenfiets, lage damesfiets, kinderfiets, tandem of electrische fiets? Neem dan contact met ons op of zet het in de opmerkingen bij uw reservering en wij regelen dat de fiets klaarstaan voor u bij aankomst!

Wilt u tijdens uw verblijf vrienden, familie of kennissen over laten komen om ze de unieke sfeer van Dopersduin te laten beleven dan is dat mogelijk. Een kopje koffie of thee mogen ze gewoon meedrinken.
Wilt u uw gasten ook laten meeëten? Dat kan meestal, maar wel altijd in overleg met de beheerders en/ of de gastenleiding. Voor de maaltijden vragen we een bescheiden bijdrage:
ontbijt € 6,50 - lunch € 8,50 - warme maaltijd € 12,50 per persoon.

Via de link hieronder kunt u uw reservering online maken.