dopersduin > home

Activiteiten

Sinterklaasdiner


Activiteiten

AGENDA

 

Reserveer nu!

Direct je
vakantie reserveren! 
 

Informatie opvragen voor groepen 

Informatie voor
groepen opvragen
  

  Bed & Breakfast

Direct online
B&B reserveren  

 

 

Wees Welkom!

Hij komt, hij komt...

hij komt voor de vierde keer naar Dopersduin! Hoofdpiet is al weer langsgeweest, de boerenkoolplantjes voor de stamppot zijn uitgezocht, de pannen voor de pannekoeken liggen onrustig te wachten in het rek, en de opgaveknop voor het eten met Sinterklaas en de pieten staat dus weer aan!

Vanaf 19 november kan je weer twee weken lang komen kijken hoe Sint en Piet wonen tijdens hun verblijf in Nederland, en uiteraard kan je weer met ze aan tafel. Kijk snel naar de data en geef je op!

LET OP! Zaterdag 30 november zit al helemaal vol!

 

Wees Welkom...

Dopersduinindesneeuw

Schilderachtig mooi ligt Dopersduin, verscholen onder de Schoorlse duinrand. Al sinds de jaren '30 staat het open voor mensen, individueel of in groepsverband. Gasten vanuit de hele wereld verblijven in Dopersduin voor bijvoorbeeld een vakantie, vergadering, retraite of seminar.

Dopersduin is een groepsaccommodatie en vergaderlocatie met een bijzondere achtergrond. Het is 1932 gebouwd als doopsgezind broederschapshuis; een vakantiehuis waar doopsgezinden samen kunnen komen om te bezinnen en te ontspannen. Al ruim tachtig jaar staat ons huis open voor iedereen. Je hoeft niet doopsgezind te zijn, integendeel. Het maakt niet uit of (of waarin) je gelooft of niet, of waar je vandaan komt. Iedereen is welkom.

De karakteristieke bouw en de ongedwongen sfeer maken Dopersduin tot een huis waar mensen zich snel thuis voelen.

Benieuwd geworden? Kom snel kijken! Wij leiden u graag rond. Onderstaand filmpje geeft alvast een mooi beeld van ons huis.

Wees Welkom!