dopersduin > vakantie > weekenden

Weekenden

Dopersduin organiseert ook een aantal weekenden en midweken voor individuele gasten. Het aanbod verschilt per jaar, al zijn er natuurlijk 'ouwe getrouwen' zoals het spelletjesweekend en de Groet-uit-Schoorlrun.   • Spelletjesweekend
  • Groet-uit-Schoorl-run
  • Door het oog van de naald

Wie Dopersduin zegt, zegt spelletjes! Iedere vakantieweek weer worden er tot diep in de nacht spelletjes gespeeld. Sjoelen natuurlijk, en levend Dutch Blitz, of sinistere potjes Weerwolven..ouderwetse bordspellen, én ingewikkelde urendurende denkspellen met veel spelers in ingewikkeld veel lagen. Kwartetten, schaken, mens-erger-je-niet, als je van spelletjes houdt, kom je naar Dopersduin. En speciaal voor al onze geliefde spelletjesfanaten organiseren wij al jaren een Spelletjesweekend: 32 uur lang ongestoord spelletjes spelen, met allerlei mensen die minstens zo gek op spelletjes zijn als jij! Wie wil dat nu niet? 

Klik hier voor meer informatie

of

Na de winterslaap is dit de ultieme gelegenheid om even je benen strekken in de duinen en bossen van Schoorl, een van de mooiste gebieden van Nederland. Met 8.500 nationale en internationale hardlopers is de Groet uit Schoorl Run een geliefd evenement. En Dopersduin ligt pal aan het parcours!

De 10 km is de hoofd­afstand van het evenement (tevens het NK), maar je kunt ook kiezen voor een halve marathon of 30 km als je een goede voorbereiding nodig hebt voor een voorjaarsmarathon. En een evenement als dit, alsmede het succes van de deelenemers is natuurlijk mede bepaald door de toeschouwers! Welke afstand je ook loopt, of aanmoedigt;je zult genieten van natuurgebied van Staatsbosbeheer.

Met de start en finish van dit evenement op nog geen 500 meter van de voordeur, en drie gedeelten van het parcours op steenworp afstand is Dopersduin de perfecte uitvalsbasis voor deelnemers en toeschouwers! Op zaterdag ontvangen we je met koffie en thee, en om half één staat de lunch klaar. Op zaterdagavond heeft de kok een uitgebalanceerde voedzame maaltijd voor je klaarstaan, zodat je op zondag barst van de energie. Op de dag van het evenement geniet je van ons heerlijke verse ontbijt, en maak een lunchpakketje voor onderweg. Nadat je over de finish bent gekomen kan je op Dopersduin nog even douchen en staat er nog koffie en thee voor je klaar.

**Actie**
Wil je al eerder het parcours verkennen en misschien even een (lichte) training doen? Voor slechts €35,00  extra bieden we dit jaar de mogelijkheid om op vrijdagavond al aan te komen, zodat je je op zaterdag in alle rust kunt voorbereiden. Aankomst is dan vanaf 15:00 uur op vrijdagmiddag en is inclusief uitgebreide soep-en broodmaaltijd op vrijdag bij aankomst en ontbijt op zaterdagochtend.

Meer informatie over, en aanmelden voor de Groet-Uit-Schoorl run op //www.groetuitschoorl.nl/

 Prijs:

 €70,00 (Slaaphuis 1)   

Groet Uit Schoorl voor Dopersduin

 €90,00 (Slaaphuis 2)

 €100,00 (Slaaphuis 3)

Prijs per volwassene bij meerpersoonsgebruik van de kamer, inclusief 6% btw.

Niet inbegrepen:
- verblijfsbelasting (tarief 2018 €1,80 p.p.p.n.)
- linnenpakket (te huur à €8,50)

Meerprijs kamer alleen €15,00 per nacht

Actie:
extra nacht: €35,00 per persoon.

kinderen:
tot 4 jaar gratis.
4 t/m 11 jr 50% korting.
12 t/m 16 30% korting.

 

Met oude en nieuwe lappen, met naald en draad, met duizend technieken en goede raad kan iedereen ook dit jaar weer aan de slag in Dopersduin. Na het succes van de eerste edities van Door het oog van de naald, zullen er in 2019 wederom één of meerdere creatieve weekenden plaatsvinden in Schoorl. Fijn kletsen, terwijl de handen bezig zijn, inspiratie opdoen bij elkaar, leren van elkaar. En natuurlijk is er tijd voor een stevige wandeling door de duinen of langs het strand. Klinkt dat niet als een heerlijk weekend op Dopersduin!? En wie weet is het ook wel het moment om met je quiltgroep die ene Vluchtelingenquilt af te maken…!

Iedereen die van handwerken houdt is welkom en mag werk meenemen van huis, of het nou iets is met naaien, borduren of het stoppen van sokken. Hoe meer handen, hoe meer vreugd.

Het eerste weekend is alvast gepland van 15 op 16 februari en valt weer samen met het bomenweekend. En ook dit jaar is er de mogelijkheid om er een nachtje aan vast te plakken en pas op zondag 17 februari te vertrekken!

Klik hier voor meer informatie over de weekenden in 2019!