dopersduin > vrienden > vriend worden

Vriend worden

Hoe meer Vrienden, hoe meer vreugd! zo ervaren wij op Dopersduin. We bieden u onze vriendschap van harte aan! En omdat we graag contact houden met al onze Vrienden, maken we drie keer per jaar de 'Schoorlse Berichten,' samen met de Vrienden van Dopersduin. In de Schoorlse Berichten vindt u columns, verhalen, interviews en wetenswaardigheden over het huis en al haar (tijdelijke) bewoners m/v. Het is eigenlijk een schriftelijk verjaardagsfeestje: lees het en u waant zich weer op Dopersduin, met al die leuke mensen die u kent of nog kunt leren kennen. Door de Schoorlse Berichten bent u weer helemaal op de hoogte, én helemaal in de stemming voor nog zo'n weekje, nog zo'n ontmoeting met nieuwe Vrienden. 

Hoe kunt u zich aanmelden?

Stuur een berichtje per e-mail:  vrienden@dopersduin.nl
Maak jaarlijks een bedrag vanaf €15,- over op IBAN NL14INGB0005079173, t.n.v. Stichting Steunfonds Vrienden van Schoorl te Wilnis, o.v.v. donatie. 

Of maak gebruik van het machtigingsformulier.

Wees welkom, Vriend!

ANBI

De Vrienden zijn, net als het huis een Algemene Nut Beogende Instelling. Uw giften/schenkingen e.d. zijn dus aan te merken als gift voor de inkomstenbelasting en daarmee aftrekbaar. De verplichte informatie hieromtrent vindt u op de speciale
ANBI pagina.