dopersduin > vergaderen > volledig verzorgd

Volledig verzorgd

Dopersduin is een geliefde vergaderlocatie, juist vanwege de eenvoud en de rust. Het terrein is zo opgezet dat het huis zich als het ware van de bewoonde wereld afkeert. Onze vergaderzalen zijn omringd door groen en bomen, alsof u in de natuur zelf vergadert. In de meeste zalen loopt u zo vanachter de vergadertafel naar buiten, de natuur in. Ideaal om even uit te waaien, of om inspiratie op te doen in de prachtige omgeving van Dopersduin. 
De meeste gasten die op Dopersduin verblijven of vergaderen werken in meer of mindere mate mee in het huis, bijvoorbeeld door het verrichten van lichte corveewerkzaamheden (bijvoorbeeld helpen bij de afwas, vegen, afruimen). Er zijn echter groepen die zo'n intensief programma hebben dat meewerken voor hen niet mogelijk is. Wij bieden die groepen de mogelijkheid om tegen een meerprijs volledig verzorgd op Dopersduin te verblijven of te vergaderen. Ons vriendelijke personeel neemt u dan alle zorg uit handen.

Als u kiest voor een volledig verzorgd vergaderarrangement, krijgt u de beschikking over één van onze rustige vergaderzalen. U geeft van te voren de door u gewenste zaalopstelling door en wij zorgen er uiteraard voor dat alles voor u klaar staat. Fruit, water, pepermuntjes en schrijfmaterialen zijn aanwezig. Koffie en thee worden naar de zaal toegebracht, tenzij u dit liever in de serre drinkt.   • 4 uur
  • 5 uur
  • 8 uur
  • 12 uur
  • Tarieven

Wilt u een ochtend of een middag in alle rust vergaderen op Dopersduin? Dan kiest u voor een vier-uursarrangement. Koffie en thee worden verzorgd, dus u kunt ongestoord vergaderen.

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om het harde werken van de ochtend ontspannen te beëindigen met een gezamelijke lunch, of, als u 's middags vergadert, een heerlijk driegangendiner. Na gedane arbeid is het goed en aangenaam rusten, tenslotte! 

Ons acht-uursvergaderarrangement is zeer geschikt voor intensieve vergadersessies. U neemt de tijd (misschien zelfs voor een stevige wandeling), en juist dan ontstaat er ruimte en beweging. En omdat ons personeel alle huishoudelijke zaken voor haar rekening neemt, kunt u zich concentreren op dat wat voor u belangrijk is!
Een heerlijke lunch of diner versterkt de inwendige mens, zodat ook de tweede helft van de vergadering effectief kan zijn.  

Voor de echt grote klussen biedt Dopersduin tenslotte zelfs een twaalfuursvergaderarrangement aan. Drie dagdelen buffelen, dat houd je alleen maar vol met onze vriendelijke verzorging. Een uitgebreide lunch en een heerlijk diner zorgen voor afwisseling en ontspanning in een dag hard werken in een prachtige omgeving. Het beste van twee werelden, eigenlijk!
Maar eigenlijk raden wij u aan: als de te bespreken kwestie zoveel tijd kost, blijf dan een nacht slapen. Er is dan tijd voor wandelen en ontspanning (in de serre bijvoorbeeld, met een goed glas wijn en een spelletje, of juist met mooie onverwachte gesprekken) en de volgdende dag vergadert u fris verder! De boog kan niet altijd gespannen zijn, tenslotte...

UNDER CONSTRUCTION

 

Prijs per persoon bij minimale groepsgrote van 15 personen, inclusief het gebruik van een passende zaal. Klik hier voor een overzicht van onze zalen

Bij minder dan 15 personen geldt een zaaltoeslag van € 25,- per halve dag.

Op aanvraag en bij voldoende beschikbaarheid kan tegen een meerprijs gebruik gemaakt worden van een grotere zaal.