dopersduin > verblijf > volledig verzorgd

Volledig verzorgd

 

De meeste gasten op Dopersduin werken in meer of mindere mate mee in het huis, bijvoorbeeld door het verrichten van lichte corveewerkzaamheden (bijvoorbeeld helpen bij de afwas, vegen, afruimen). Er zijn echter groepen die zo'n intensief programma hebben dat dit voor hen niet mogelijk is. Dopersduin biedt die groepen de mogelijkheid om tegen een meerprijs volledig verzorgd bij ons te verblijven. Ons vriendelijke personeel neemt u dan alle zorg uit handen.

Bij aankomst staat koffie en thee klaar in onze Serre. Gedurende de dag is er koffie en thee, water en fruit in uw zaal. U maakt gebruik van het ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch en een warme maaltijd 's avonds. 

Uiteraard heeft u voor uw groep de beschikking over een eigen groepsruimte en kunt u daarnaast gebruik maken van onze gemeenschappelijke ruimten zoals de eetzaal, de bar en de serre. Slapen doet u in één van de slaaphuizen op ons prachtige terrein, al naar gelang het door u gewenste comfortniveau. Eventueel is een mix van kamers in de verschillende huizen ook mogelijk.  

Na uw activiteit kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog even gezellig zitten en de dag doornemen in onze bar.  • Tarieven

UNDER CONSTRUCTION