dopersduin > accommodatie > terrein

Terrein

Parkeerterrein

Dopersduin beschikt over een ruim, eigen parkeerterrein waar onze gasten gratis gebruik van kunnen maken. Langs de rand van dit terrein vindt u ook de overdekte fietsenstalling. 

Speelveld

Grenzend aan dit parkeerterrein vindt u een basket, een volleybalveld en een speelveld: de ideale plek voor boomtikkertje of bijvoorbeeld een fanatiek spelletje Kubb.

Pingpongtafel

Dopersduin heeft een heerlijke pingpongtafel, afgeschermd van de rest van het terrein. Hier kun je je helemaal uitleven, of juist gewoon een beetje hangen op een van de bankjes terwijl je van onder je oogharen quasi nonchalant de pingpongers gadeslaat. En regent het? Niet getreurd, we hebben binnen ook een pingpongtafel. Vraag ernaar bij de receptie en laat die witte balletjes maar stuiteren!

Speeltuin

Kleine kinderen kunnen zich uitleven op het klimtoestel, de schommel of de trampoline aan de zijkant van het huis. Een groot deel van de ondergrond is één grote zandbak en emmers en schepjes zijn altijd ruim op voorraad. Meer buitenspeelgoed? Vraag het bij de receptie!

Mijmerpad

Dopersduin zou Dopersduin niet zijn als er na al die mogelijkheden tot ontspanning op het terrein niet ook een plek zou zijn om te bezinnen. En dus is er het prachtige mijmerpad. Niet heel lang, maar prachtig en met aandacht voor stilte en inspiratie.