dopersduin > verblijf > schoolreisjes

Schoolreisjes

 

Dopersduin heeft eigen arrangementen voor (basis-) scholen. Ons volpension is ideaal: de kinderen krijgen een stevig ontbijt en maken zelf hun lunchpakket, en 's avonds zorgt onze keukenploeg voor een eenvoudige driegangenmaaltijd. Ze weten precies wat kinderen lekker vinden en zorgen ervoor dat de broodnodige vitamines niet vergeten worden natuurlijk!
De juffen, meesters en schoolreisouders hebben zo hoofd en handen lekker vrij voor wat belangrijk is: de kinderen én natuurlijk het bedenken en uitvoeren van de spannendste activiteiten. 
Op het terrein zelf valt al het nodige te ontdekken en te spelen: er zijn paadjes (en een mijmerpad!), een sportveld, speelveld, pingpongtafel, trampoline, een buitenspeelhoek....strand en zee zijn dichtbij, de duinen kijken direct op de gebouwen neer en om de hoek is een heerlijk steil (en bijna privé) klimduin. Het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer met spannende activiteiten, heldere informatie en prachtige wandelroutes ligt op nog geen kilometer afstand.
En 's avonds slapen de kinderen als roosjes. Wat wil je, na een hele dag ravotten in de prachtige duinen rond Dopersduin. Twee stapelbedden per kamer, eenvoudig meubilair dat tegen een stootje kan. Douche en toilet bevinden zich in een ouderwets 'toiletgebouw'. Een beetje zoals in grootmoederstijd dus. Eenvoudig, rustgevend en oersterk! Ja, in de knusse kamertjes in ons meest eenvoudige slaaphuis komen dromen snel.