Privacy

Privacyverklaring

De Stichting Doopgezind Broederschapshuis Schoorl, handelend onder de naam Dopersduin verzamelt en bewaart de volgende gegevens van haar gasten en donateurs: NAW-gegevens, telefoonnummers, e-mailadressen, geboortedata. Dopersduin gebruikt deze gegevens om haar reserveringen te maken en indien nodig contact op te nemen met haar gasten of het thuisfront van die gasten in geval van nood, of donaties te bevestigen. Ook gebruikt Dopersduin (na verkregen toestemming) die gegevens om haar vakantieweken en -weekenden onder de aandacht van haar gasten te brengen via folders en e-mail. De meeste gasten komen binnen een periode van twee jaar opnieuw naar Dopersduin. Dopersduin bewaart de gegevens dus tenminste twee jaar. Als er gedurende twee jaar geen boekingsactiviteit plaats vindt neemt Dopersduin actief contact op.

Ook vraagt Dopersduin dieetgegevens van haar gasten. Dit is noodzakelijk voor de gezondheid van onze gasten: onze keuken moet van te voren op de hoogte zijn van mogelijke allergieën en risico’s op kruisbesmetting etc. om zo de veiligheid van de maaltijden voor onze gasten te kunnen garanderen.

Daarnaast komen bij boekingen via de website ook IP-adressen bij ons binnen in de e-mail die door die website wordt gegenereerd. E-mail wordt gedurende twee jaar bewaard, dit omdat mensen tot ongeveer twee jaar vooruit boeken. Het is voor Dopersduin én haar gasten van belang dat eventuele correspondentie over een reservering terug te vinden is om uitsluitsel te geven over toezeggingen en afspraken.

Bij betalingen via de bank verkrijgt Dopersduin uw bankrekeningnummer. Dit blijft zichtbaar in onze boekhouding en op onze bankrekening.

Alleen diegenen die binnen Dopersduin verantwoordelijk zijn voor de verwerking van deze gegevens hebben toegang tot en inzage in de gegevens van gasten. Dopersduin deelt de door haar verzamelde gegevens niet met derden.

Alle gegevens die Dopersduin van haar gasten verzamelt en bewaart zijn altijd en direct op te vragen en in te zien door die gasten zelf. Op verzoek van de gast worden zijn of haar gegevens verwijderd. Een eenvoudig verzoek daartoe aan info@dopersduin.nl is voldoende.

 

Bij opgave voor een activiteit op Dopesduin wordt altijd gevraagd actief toestemming te geven om u op de hoogte te houden. Komt u voorlopig niet naar Dopersduin, maar wilt u wel op de hoogte blijven van Dopersduin en haar vakantieweken? Klik dan hier om daarvoor toestemming te geven.