dopersduin > vergaderen > meewerken

Meewerken

Vergaderen op Dopersduin en tegelijkertijd 'meewerken', wat betekent dat? Meewerken is eigenlijk wat Dopersduin zo 'eigen' maakt: door zelf de handen lichtjes uit de mouw te steken helpt u mee dit huis tot meer dan alleen maar een verblijfplaats te maken: door mee te helpen maakt u van Dopersduin een thuis. We zijn per slot van rekening geen hotel, maar een broederschapshuis...een huis dat mensen verbroedert. Een thuis. 
Als u bij ons komt vergaderen, delen wij ons huis met u, alsof u hier zelf woont. U drinkt thee en koffie in de serre, waar u zichzelf bedient van de oude vertrouwde Dopersduin 'koffiekar'. U richt zelf de zaal in zoals u zich die wenst, en zet het na gebruik weer netjes terug. Blijft u eten, dan vragen wij u ons te helpen met afruimen en afwassen.
Het is een kleine moeite, maar het levert vaak veel op. Juist buiten het gewone 'vergaderen' ontstaan nieuwe ideeën en gesprekken en leren mensen elkaar op een andere manier kennen. Bovendien kunnen wij op die manier de prijs voor u zo laag mogelijk houden!

   • 4 uur
  • 5 uur
  • 8 uur
  • 12 uur
  • Tarieven

Bij een vier-uursvergaderarrangement maakt u een ochtend of een middag gebruik van één van onze vergaderzalen met flip-over. Tijdens een pauze krijgt u heerlijke verse koffie en thee in onze serre, of bij goed weer op ons gemoedelijke terras.
 

Een vijf-uursvergaderarrangement bestaat uit bijvoorbeeld een ochtend vergaderen in één van onze zalen, waarbij u de sessie afsluit met een gezamelijke lunch. Ook kunt u bijvoorbeeld 's middags vergaderen en ter afsluiting bij ons dineren. Tijdens de pauze kunt u genieten van een welverdiend kopje verse koffie of thee in onze serre.

Wilt u een hele dag vergaderen, dan kunt u kiezen voor ons acht-uursvergaderarrangement. U start 's ochtends vroeg, pakt stevig door tot aan de lunch en als de inwendige mens  weer verzorgd is heeft u de hele middag nog de tijd én energie om effectief door te vergaderen. Tijdens de pauzes geniet u van een heerlijk kopje koffie of thee en wie weet heeft u tijd voor een korte wandeling. Niets werkt zo goed als even lekker uitwaaien in de prachtige natuur, om daarna weer fris door te kunnen werken!
Uiteraard is het ook mogelijk om in plaats van 's ochtends en 's middags, juist 's middags en 's avonds te vergaderen. In dat geval begint uw sessie na de lunch, en blijft u heerlijk ontspannen bij ons dineren! 

Voor de echt stevige klussen heeft Dopersduin tenslotte ook nog het twaalf-uursvergaderarrangement. Drie dagdelen vergaderen maar liefst! Wij verzorgen uiteraard koffie, thee, lunch en diner. U kunt ongestoord werken, al raden wij natuurlijk aan dat u tussendoor even naar buiten gaat voor een stevige wandeling met de wind door de haren. Laat u maar inspireren door de rust en de natuur!

UNDER CONSTRUCTION

 

Prijs per persoon bij minimale groepsgrote van 15 personen, inclusief het gebruik van een passende zaal. Klik hier voor een overzicht van onze zalen

Bij minder dan 15 personen geldt een zaaltoeslag van € 25,- per halve dag.

Op aanvraag en bij voldoende beschikbaarheid kan tegen een meerprijs gebruik gemaakt worden van een grotere zaal.