dopersduin > verblijf > meewerken

Meewerken

Meedoen, meewerken, dat is wat Dopersduin zo 'eigen' maakt. Wij delen ons huis met onze groepen, en onze groepen dragen op hun beurt hun steentje bij. Door het zelf uitdelen van de sleutels en het bijhouden van de genoten drankjes bijvoorbeeld. Of door zelf het bed op te maken en te helpen met de afwas of het vegen van de eetzaal, al die kleine 'werkzaamheden' maken dat mensen binnen de kortste keren deel worden van het geheel. Het gaat ongemerkt en is een kleine moeite, maar het doet veel voor het 'thuisgevoel'. En bovendien stelt het ons in staat de prijs voor u zo laag mogelijk te houden!Het wordt als het ware 'uw' huis, een huis van ons allemaal.

Bij aankomst staat koffie en thee klaar in onze Serre. Gedurende de dag is er op gezette tijden koffie, thee en limonade met een koekje in de Serre. U maakt gebruik van het ontbijt- en lunchbuffet, en een warme maaltijd 's avonds.

Als uw groep of familie kiest voor een verblijf op basis van meewerken worden kleine corveewerkzaamheden van u verwacht, zoals hierboven beschreven. Dit is echter vooral rondom de maaltijden, zodat er meer dan genoeg ruimte en tijd overblijft voor uw eigen programma.Iedere groep krijgt bij ons een eigen groepsruimte en kan daarnaast (samen met de andere groepen) gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimten als de eetzaal, de bar en de serres. U kunt uiteraard kiezen uit kamers uit alle drie de slaaphuizen. Een mix van kamers is uiteraard ook mogelijk.

Na uw activiteit kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog even gezellig zitten en de dag doornemen in onze bar.  • Tarieven

UNDER CONSTRUCTION