dopersduin > vrienden > licht in de duisternis

Licht in de duisternis

In de laatste Schoorlse Berichten heeft u kunnen lezen dat er in Dopersduin dringend behoefte is aan nieuwe terreinverlichting. Passend bij het huis wordt gekozen voor een duurzaam product maar daar hangt een prijskaartje aan. Alleen al uitgaande van 5 lantaarnpalen (ad €599,-) en zo’n 40 kleine lichtpunten (ad €149,-/€159,-) kun je wel inschatten dat extra financiële hulp nodig is. Zou het niet fantastisch zijn als we met elkaar in staat zijn ons geliefde huis in het licht te zetten?

Als Stichting Steunfonds Vrienden van Schoorl willen we een zo groot mogelijk deel van het benodigde bedrag bij elkaar brengen. Maar daar hebben we uw hulp bij nodig! Spaar alstublieft met ons mee en draag bij aan het licht in de duisternis op Dopersduin!

U kunt persoonlijk een bijdrage overmaken maar u kunt óók overwegen om samen met anderen een lichtpaal of –punt te adopteren … als gezin, familie of vriendenclub, als jongeren of vrijwilligers, als kerkelijke gemeente of commerciële groep … Kortom, kijk om u heen en zoek de verbinding.

En als u het leuk vindt om op de een of andere manier uw/jullie naam als adoptant vermeld te zien, dan horen we dat graag; trouwens ook als u dat absoluut niet wilt. Laat het ons weten via een kaartje of een email.

U kunt een bedrag overmaken op rekeningnummer IBAN NL14 INGB 0005079173 t.n.v. Stichting Steunfonds Vrienden van Schoorl o.v.v. ‘licht in de duisternis’.

We hopen met elkaar het benodigde bedrag voor de duurzame terreinverlichting bij elkaar te krijgen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

Stichting Steunfonds Vrienden van Schoorl