dopersduin > accommodatie > gemeenschapsruimten

Gemeenschapsruimten

Eetzaal

Het hart van Dopersduin wordt gevormd door de gemeenschappelijke ruimten. En daarvan is de eetzaal de belangrijkste. Hier ontmoeten alle gasten elkaar bij de maaltijd. Hier ontstaan gesprekken, worden groepen voorgesteld, nieuwe vriendschappen gesmeed.
Ontbijt en lunch hebben de vorm van een buffet, maar voor de avondmaaltijd gaan we op Dopersduin altijd echt even zitten. Samen. De maaltijden worden per tafel uitgeserveerd, in schalen. Zelf opscheppen, schalen doorgeven, rekening houden met anderen, net als thuis. Zo wordt gemeenschap zichtbaar, zelfs in zoiets dagelijks als een warme maaltijd...

Serre

Onze serres zijn er voor al onze gasten. Voor een genoeglijk kopje thee of koffie, gezellige gesprekken, een lekker glaasje van het een of ander, in onze serre is er plaats. Er is een kast vol bord- en gezelschapsspelletjes, een ruime leestafel met helder licht en een heerlijke kinderhoek vol speelgoed. Er is ruimte voor ontmoeting en voor rustig lezen, er zijn zitzakken om op te hangen, ruimte genoeg om te spelen.

Terras

Achter het huis ligt ons terras, beschut door de hoge, hoge duinen. Het is er licht en luchtig en in de zomer op het heetst van de dag lommerrijk beschaduwd. De comfortabele banken nodigen uit tot lange koffiepauzes en heerlijk nazitten tot diep in de nacht.

Klik hier voor een tour door deze zalen...