dopersduin > actueel > sinterklaas
Opgave Diner met Sinterklaas
 (tot 1 jaar gratis, 1 tot 4 jaar €5,00)

**ACTIE***
€1,00 combinatiekorting
op de entree voor het Sinterklaashuis!

Geef je op voor het eten met Sinterklaas
en betaal slechts €2,50 voor de toegang 
tot het Sinterklaashuis op Dopersduin!
   
Het Sinterklaashuis
op Dopersduin
is een activiteit van 
Sinterklaashuis Bergen

Sinterklaas op Dopersduin

Omdat ze het de afgelopen drie jaren héél erg naar hun zin hadden, komt Sinterklaas met zijn gevolg dit jaar alwéér op Dopersduin logeren en zijn wij het officiële Sinterklaashuis in de gemeente Bergen NH!

Zolang ze bij ons logeren kan je komen kijken waar Sinterklaas slaapt en waar hij in bad gaat. Of waar hij bij de haard in zijn grote boek zit te lezen en het bureautje waaraan hij de gedichten schrijft!

Of misschien wil je wel zien waar de pieten slapen, of waar ze de kadootjes inpakken... en misschien mag je ze dan ook nog helpen! En hoe houdt de hoofdpiet eigenlijk in de gaten of het altijd overal wel goed gaat?

En waar zouden ze eten? En wat zouden ze eten?
Nou... dat weten wij heel goed!

Pannenkoeken en Stamppot is hun lievelings!
En ze houden er van om met zo veel mogelijk kinderen en vaders en moeders en opa's en oma's tegelijk te eten. Dus heeft Sinterklaas gevraagd of jullie mee komen eten op de dagen dat hij 's avonds op Dopersduin eet! En als je dan ook nog in het Sinterklaashuis wil kijken, dan mag je daar zelfs goedkoper naar binnen!

Voor kinderen zijn er pannenkoeken, limonade en een verrassingstoetje. Voor de ouders is er een uitgebreid stamppotten-buffet en uiteraard ook een overheerlijk toetje. Tijdens de maaltijd is er fris, wijn en bier verkrijgbaar aan de bar.

Wat kost het? En wanneer gaat de Sint eigenlijk aan tafel?
Het eten met Sinterklaas kost €12,50 voor kinderen en €17,50 voor volwassenen. De allerkleinsten (tot 4 jaar) betalen €5,00. De aller-aller-aller-allerkleinsten, die nog niet lopen en pannenkoeken eten en vooral nog aan de baard van Sinterklaas trekken mogen gratis.
Na het sluiten van het Sinterklaashuis om half vijf heeft de Goedheiligman even tijd nodig om zich op te frissen en het grote boek bij te werken met alle verhalen die hij die dag van jullie te horen heeft gekregen. Om vijf uur (17:00 uur) is Sint dan weer helemaal fris-en-fruitig (of zoals hoofdpiet altijd zegt: Prik en Pepernoot!). Om zes uur gaat het Sint-restaurant weer dicht, want dan gaan Sint en de Pieten op pad naar de huizen waar die avond schoentjes gezet worden en wordt het restaurant weer klaargezet voor de andere gasten van Dopersduin.
Sinterklaas eet op Dopersduin op de volgende dagen:

  • Woensdag 20 november
  • Vrijdag 22 november
  • Zaterdag 23 november **VOL!**
  • Zondag 24 november **VOL!**  
  • Woensdag 27 november **nog 11 plaatsen beschikbaar!**
  • Donderdag 28 november
  • Vrijdag 29 november **VOL!**
  • Zaterdag 30 november **VOL!**
  • Zondag 1 december **VOL!**

 

  • Woensdag 4 december

*Stand per 26 november: dit zijn de dagen die minder dan 30 plaatsen beschikbaar hebben.
NB: deze aantallen worden niet automatisch bijgewerkt. Hoewel wij ons best doen om ze zo actueel mogelijk te houden, kan het dus voorkomen dat op de site nog staat dat er plek is, maar dat er ondertussen al weer aanmeldingen waren waardoor het alsnog vol is. In dat geval nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Combinatiekorting!
De entree voor het Sinterklaashuis is normaal €3,50 maar als je komt eten met Sinterklaas mag je vanaf half vier (15:30) uur voor €2,50 naar binnen.

Reserveren en Betalen
Als je met Sinterklaas wilt komen eten, dan kan je je opgeven via de knop bovenin de kolom hiernaast. Je kan dan gelijk opgeven of je ook het Sinterklaashuis wil bezoeken.

Als wij jouw opgave ontvangen hebben bekijken wij of er nog plek is op de dag dat jij wilt komen eten en krijg je een bevestigingsbrief toegestuurd met het verzoek om het totaalbedrag over te maken.

Als je niet komt eten of je wilt tijdens je verblijf op Dopersduin bijvoorbeeld chocolademelk met gevulde speculaas of drankjes bij het eten, dan kan je die (contactloos) pinnen, maar je mag uiteraard ook contant betalen.

Pinnen