Activiteiten
Groet-Uit-Schoorl run 2020

Start: 08-02-2020, 15:00 uur
Einde:

Na de winterslaap is dit de ultieme gelegenheid om even je benen strekken in de duinen en bossen van Schoorl, een van de mooiste gebieden van Nederland. Met 9.000 nationale en internationale hardlopers is de Groet uit Schoorl Run een geliefd evenement. En Dopersduin ligt pal aan het parcours!

De 10 km is de hoofd­afstand van het evenement (tevens het NK), maar je kunt ook kiezen voor een halve marathon of 30 km als je een goede voorbereiding nodig hebt voor een voorjaarsmarathon. En een evenement als dit, alsmede het succes van de deelenemers is natuurlijk mede bepaald door de toeschouwers! Welke afstand je ook loopt, of aanmoedigt;je zult genieten van natuurgebied van Staatsbosbeheer.

Met de start en finish van dit evenement op nog geen 500 meter van de voordeur, en drie gedeelten van het parcours op steenworp afstand is Dopersduin de perfecte uitvalsbasis voor deelnemers en toeschouwers! Op zaterdag ontvangen we je met koffie en thee, en om half één staat de lunch klaar. Op zaterdagavond heeft de kok een uitgebalanceerde voedzame maaltijd voor je klaarstaan, zodat je op zondag barst van de energie. Op de dag van het evenement geniet je van ons heerlijke verse ontbijt, en maak een lunchpakketje voor onderweg. Nadat je over de finish bent gekomen kan je op Dopersduin nog even douchen en staat er nog koffie en thee voor je klaar.

Wil je al eerder het parcours verkennen en misschien even een (lichte) training doen? Voor slechts €35,00  extra bieden we de mogelijkheid om op vrijdagavond al aan te komen, zodat je je op zaterdag in alle rust kunt voorbereiden. Aankomst is dan vanaf 15:00 uur op vrijdagmiddag en is inclusief uitgebreide soep-en broodmaaltijd op vrijdag bij aankomst en ontbijt op zaterdagochtend.

 

Meer informatie over, en aanmelden voor de Groet-Uit-Schoorl run op http://www.groetuitschoorl.nl/


Prijs:
€100,00 (Slaaphuis 2)
€120,00 (Slaaphuis 3)

Prijs per volwassene bij meerpersoonsgebruik van de kamer, inclusief 9% BTW, exclusief verblijfsbelasting, inclusief linnenpakket.
kinderen tot 4 jaar gratis.
4 t/m 12 jr 50% korting.
13 t/m 16 30% korting.
Extra nacht (vrijdag op zaterdag, inclusief uitgebreide soep- en broodmaaltijd vrijdag en ontbijt op zaterdag) bij te boeken à €35,00

Toeristenbelasting 2020 €1,85 per persoon per nacht
Extra Linnenpakket (beddegoed en handdoekenset voor één persoon) € 8,50
Toeslag alleengebruik van de kamer €15,00 per nacht
direct reserveren


Naar de agenda