Activiteiten
Oog van de Naald Najaar 2019

Start: 13-12-2019, 17:00 uur
Einde:

Met oude en nieuwe lappen, met naald en draad, met duizend technieken en goede raad kan iedereen dit najaar weer aan de slag in Dopersduin. Na het succes van de eerste edities van Door het oog van de naald, vindt op 13 en 14 december 2019 alweer een creatief weekend plaats in Schoorl. Fijn kletsen, terwijl de handen bezig zijn, inspiratie opdoen bij elkaar, leren van elkaar. En natuurlijk is er tijd voor een stevige wandeling door de duinen of langs het strand. Klinkt dat niet als een heerlijk weekend op Dopersduin!? En wie weet is het ook wel het moment om met je quiltgroep die ene Vluchtelingenquilt af te maken…!

Iedereen die van handwerken houdt is welkom en mag werk meenemen van huis, of het nou iets is met naaien, borduren of het stoppen van sokken. Hoe meer handen, hoe meer vreugd.

Onder de enthousiaste leiding van Marjan Huisman en Jeannette Stenvers worden 'UFO’s' afgemaakt, nieuwe projecten begonnen en de eerste beginselen van handwerken aangeleerd.

Het programma is welliswaar 'slechts' van vrijdag op zaterdag, maar uiteraard is er de mogelijkheid om nog een nacht langer te blijven. Een extra nacht, inclusief warme maaltijd op zaterdag en ontbijt op zondag, kost € 25,-. (exclusief eenpersoonstoeslag en verblijfsbelasting)

Net als de edities van vorig jaar valt dit weekend samen met het bomenweekend. Dit najaar mag het bomenweekend zich weer verheugen in voortrekkers Teije en Han en er staat nogal wat op het programma. Genoeg te doen dus voor de noeste buitenlui! Dus: hou jij enorm van de naald, en jouw man of vrouw van bomen, geef je dan gezellig samen op!


Prijs:
 €70,00 (Slaaphuis 1)
 €85,00 (Slaaphuis 2)
 €95,00 (Slaaphuis 3)

Prijs per volwassene bij meerpersoonsgebruik van de kamer, exclusief verblijfsbelasting, exclusief linnenpakket.
kinderen tot 4 jaar gratis.
4 t/m 12 jr 50% korting.
12 t/m 16 30% korting.
Verblijfsbelasting à €1,80 per persoon per nacht
Linnenpakket à €8,50
Toeslag alleengebruik kamer: €15,00 per nacht Indien gewenst kan de nacht van zaterdag op zondag worden bijgeboekt à €25,00 onder dezelfde condities als hierboven.
 direct reserveren


Naar de agenda