Activiteiten
Voorjaarsbomenweekend 2019

Start: 15-02-2019, 17:00 uur
Einde:

Voor de echte buitenmens: het voorjaarsbomenweekend op Dopersduin!

Na de afwezigheid van de drijvende krachten achter onze bomenweekend in het najaar mogen wij ons dit voorjaar weer verheugen in de bezielende leiding van Teije Bakker en Han Boter! Hoewel de preciese plan nog moet worden uitgewerkt is in ieder geval al duidelijk dat een aantal gevaarlijke bomen langs de parkeerplaats en op andere plaatsen waar ze mogelijk gevaar voor onze gasten kunnen opleveren moeten worden gesnoeid of misschien wel helemaal geveld. Een deel daarvan zal voor het weekend al door onze eigen Joris worden gedaan, maar ook tijdens het weekend is er nog genoeg te doen. Om over het verwerken van al het hout en de takken in versnipperaar en kloofmachine nog maar te zwijgen!

Kappen, snoeien, versnipperen, composteren, snippers uitrijden, hout kloven, hekken repareren, vogelhuisjes klussen; je kan het zo gek niet bedenken of het staat op het programma.

Ook dit jaar is het voorjaarsbomenweekend tegelijk gepland met het creatieve 'Oog van de Naaldweekend', dus volop gezelligheid! Verhoog de feestvreugde en laat naai(st)ers zich opgeven voor het creatieve weekend (zie voor de kosten bij die activiteit)!


Prijs:
Gratis (je werkt voor
je kost en inwoning)


direct reserveren


Naar de agenda