dopersduin > home
WeesWelkomSint Wees Welkom Sinterklaas!
Speurpiet is druk op zoek gegaan naar een fijne plek binnen de gemeente Bergen waar alle Pieten en de Sint kunnen wonen zolang zij dit jaar in Nederland zijn.

Na Bergen en Egmond ging zijn blik dit jaar uit naar het noorden van onze gemeente.Wij zijn supertrots dat de Sint een prachtige plek heeft gevonden bij ons op Dopersduin in Schoorl!
Klik hier voor meer informatie
Sinterklaashuis Bergen

Wees Welkom!

Schilderachtig mooi ligt Dopersduin, verscholen onder de Schoorlse duinrand. Al sinds de jaren '30 staat het open voor mensen, individueel of in groepsverband. Gasten vanuit de hele wereld verblijven in Dopersduin voor bijvoorbeeld een vakantie, vergadering, retraite of seminar.

Dopersduin is een groepsaccommodatie en vergaderlocatie met een bijzondere achtergrond. Het is 1932 gebouwd als doopsgezind broederschapshuis; een vakantiehuis waar doopsgezinden samen kunnen komen om te bezinnen en te ontspannen. Al ruim tachtig jaar staat ons huis open voor iedereen. Je hoeft niet doopsgezind te zijn, integendeel. Het maakt niet uit of (of waarin) je gelooft of niet, of waar je vandaan komt. Iedereen is welkom.

De karakteristieke bouw en de ongedwongen sfeer maken Dopersduin tot een huis waar mensen zich snel thuis voelen.

Benieuwd geworden? Kom snel kijken! Wij leiden u graag rond. Onderstaand filmpje geeft alvast een mooi beeld van ons huis.

Wees Welkom!