dopersduin > home

Activiteiten

AGENDA

 

Reserveer nu!

Direct je
vakantie reserveren! 
 

Informatie opvragen voor groepen 

Informatie voor
groepen opvragen
  

  Bed & Breakfast

Direct online
B&B reserveren  

 

 

Wees Welkom!

Dag, Sinterklaasje, hallo Kerst en Oud&Nieuw! 
Sinterklaas heeft zijn biezen gepakt, dus op Dopersduin wordt hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor de laatste twee vakantieweken van het jaar: de Kerstweek en de Nieuwjaarsweek.

De Nieuwjaarsweek mag zich verheugen in een immense populariteit en voor wie er graag bij had willen zijn hebben we helaas slecht nieuws: het is hartstikke vol!

Voor de Kerstweek zijn nog plekken beschikbaar! Dus wil jij de verplichtingen ontsnappen, of misschien juist bundelen door je hele familie op één plek samen te brengen? Kom naar Dopersduin!

Dopersduin op televisie bij RTL Lifestyle Experience.

In de meivakantie was RTL te gast op Dopersduin. Ze hebben toen prachtige filmopnames van het huis gemaakt en hebben ze Wieteke en Martijn geïnterviewd.
Kijk hier voor meer informatie of om de aflevering terug te kijken op RTL XL.

Klik hier om de video te bekijken op YouTube.

 

Dopersduinindesneeuw

Schilderachtig mooi ligt Dopersduin, verscholen onder de Schoorlse duinrand. Al sinds de jaren '30 staat het open voor mensen, individueel of in groepsverband. Gasten vanuit de hele wereld verblijven in Dopersduin voor bijvoorbeeld een vakantie, vergadering, retraite of seminar.

Dopersduin is een groepsaccommodatie en vergaderlocatie met een bijzondere achtergrond. Het is 1932 gebouwd als doopsgezind broederschapshuis; een vakantiehuis waar doopsgezinden samen kunnen komen om te bezinnen en te ontspannen. Al ruim tachtig jaar staat ons huis open voor iedereen. Je hoeft niet doopsgezind te zijn, integendeel. Het maakt niet uit of (of waarin) je gelooft of niet, of waar je vandaan komt. Iedereen is welkom.

De karakteristieke bouw en de ongedwongen sfeer maken Dopersduin tot een huis waar mensen zich snel thuis voelen.

Benieuwd geworden? Kom snel kijken! Wij leiden u graag rond. Onderstaand filmpje geeft alvast een mooi beeld van ons huis.

Wees Welkom!