dopersduin > vakantie > weekenden

Weekenden

Dopersduin organiseert ook een aantal weekenden en midweken voor individuele gasten. Het aanbod verschilt per jaar, al zijn er natuurlijk 'ouwe getrouwen' zoals het spelletjesweekend en de Groet-uit-Schoorlrun.   • Spelletjesweekend
  • Groet-uit-Schoorl-run
  • Door het oog van de naald

Wie Dopersduin zegt, zegt spelletjes! Iedere vakantieweek weer worden er tot diep in de nacht spelletjes gespeeld. Sjoelen natuurlijk, en levend Dutch Blitz, of sinistere potjes Weerwolven..ouderwetse bordspellen, én ingewikkelde urendurende denkspellen met veel spelers in ingewikkeld veel lagen. Kwartetten, schaken, mens-erger-je-niet, als je van spelletjes houdt, kom je naar Dopersduin. En speciaal voor al onze geliefde spelletjesfanaten organiseren wij al jaren een Spelletjesweekend: 32 uur lang ongestoord spelletjes spelen, met allerlei mensen die minstens zo gek op spelletjes zijn als jij! Wie wil dat nu niet? 

Tijdens de bekende Groet-uit-Schoorl-run biedt Dopersduin al jaren een eigen arrangement aan, voor de hardlopers én voor hun supporters! Op zaterdag rustig op je eigen houtje het parcours verkennen, goed eten en heerlijk slapen in één van onze tweepersoonskamers. En dan goed uitgerust de volgende dag knallen! Na een voedzaam ontbijt, natuurlijk. En wat is er nu fijner dan na zo'n prestatie nog even te kunnen douchen op je kamer?
En de supporters, die genieten van de prachtige omgeving, de gezelligheid van Dopersduin, het heerlijk eten...en van jouw sportieve prestatie, langs de zijlijn!

Groet-uit-Schoorl-run arrangement: 11-12 februari 2017 
Kosten in Slaaphuis 1: €65,00
Kosten in Slaaphuis 2: €75,00
Kosten in Slaaphuis 3: €85,00 

(Prijs is gebaseerd op tweepersoonsgebruik van een kamer. bij éénpersoonsgebruik betaalt u een toeslag van €15,00. Prijs is op basis van volpension, exclusief verblijfsbelasting van €1,80 p.p.p.n. In slaaphuis 2 en 3 zit het linnen bij de prijs inbegrepen, bij slaaphuis 1 niet).

Met oude en nieuwe lappen, met naald en draad, met duizend technieken en goede raad kan iedereen dit najaar weer aan de slag in Dopersduin. Na het succes van de eerste editie van Door het oog van de naald, vindt op 24 en 25 november wederom een creatief weekend plaats in Schoorl. Fijn kletsen, terwijl de handen bezig zijn, inspiratie opdoen bij elkaar, leren van elkaar. En natuurlijk is er tijd voor een stevige wandeling door de duinen of langs het strand. Klinkt dat niet als een heerlijk weekend op Dopersduin!? En wie weet is het ook wel het moment om met je quiltgroep die ene Vluchtelingenquilt af te maken…!

Iedereen die van handwerken houdt is welkom en mag werk meenemen van huis, of het nou iets is met naaien, borduren of het stoppen van sokken. Hoe meer handen, hoe meer vreugd.

Onder de enthousiaste leiding van Marjan Huisman en Jeannette Stenvers worden UFO’s afgemaakt, nieuwe projecten begonnen en de eerste beginselen van handwerken aangeleerd.

Er worden twee workshops aangeboden met een Japans tintje: het maken van een Temaribal en de Sashikotechniek.

Het programma is welliswaar 'slechts' van vrijdag op zaterdag, maar uiteraard is er de mogelijkheid om nog een nacht langer te blijven. Een extra nacht, inclusief warme maaltijd op zaterdag en ontbijt op zondag, kost € 25,-.

NB: Dit weekend valt tegelijk met het najaars-bomenweekend én Sinterklaas logeert in die periode op Dopersduin. Verhoog de feestvreugd en neem houthakker en (klein)kinderen mee!

Kosten in Slaaphuis 1: €65,00 
Kosten in Slaaphuis 2: €80,00
Kosten in Slaaphuis 3: €90,00
(Prijs is gebaseerd op tweepersoonsgebruik van een kamer. bij éénpersoonsgebruik betaalt u een toeslag van €15,00. Prijs is op basis van volpension, exclusief verblijfsbelasting van €1,80 p.p.p.n.).