dopersduin > actueel > sinterklaas
Opgave Diner met Sinterklaas
 

**ACTIE***
€1,00 combinatiekorting
op de entree voor het Sinterklaashuis!

Geef je op voor het eten met Sinterklaas
en betaal slechts €2,50 voor de toegang 
tot het Sinterklaashuis op Dopersduin!
   
Het Sinterklaashuis
op Dopersduin
is een activiteit van 
Sinterklaashuis Bergen

Sinterklaas op Dopersduin

Vorig jaar logeerden Sinterklaas en de pieten bij ons op Dopersduin toen ze in Nederland waren. En omdat ze het heel erg naar hun zin hadden komen ze dit jaar wéér op Dopersduin logeren en zijn wij het officiële Sinterklaashuis in de gemeente Bergen NH!

Zolang ze bij ons logeren kan je komen kijken waar Sinterklaas slaapt en waar hij in bad gaat. Of waar hij bij de haard in zijn grote boek zit te lezen en het bureautje waaraan hij de gedichten schrijft!

Of misschien wil je wel zien waar de pieten slapen, of waar ze de kadootjes inpakken... en misschien mag je ze dan ook nog helpen!

En waar zouden ze eten? En wat zouden ze eten?
Nou... dat weten wij heel goed!

Pannekoeken en Stamppot is hun lievelings!
En ze houden er van om met zo veel mogelijk kinderen en vaders en moeders en opa's en oma's tegelijk te eten. Dus heeft Sinterklaas gevraagd of jullie mee komen eten op de dagen dat hij 's avonds op Dopersduin eet! En als je dan ook nog in het Sinterklaashuis wil kijken, dan mag je daar zelfs goedkoper naar binnen!

Voor kinderen zijn er pannekoeken, limonade en een verrassingstoetje. Voor de ouders is er een uitgebreid stamppotten-buffet en uiteraard ook een overheerlijk toetje. Tijdens de maaltijd is er fris, wijn en bier verkrijgbaar aan de bar.

Wat kost het? En wanneer gaat de Sint eigenlijk aan tafel?
Het eten met Sinterklaas kost €10,00 voor kinderen en €15,00 voor volwassenen. En Sinterklaas gaat gelijk na het sluiten van het Sinterklaashuis aan tafel, dus om vijf uur (17:00 uur). Om zes uur gaat het Sint-restaurant weer dicht, want dan gaan Sint en de Pieten op pad en wordt het restaurant weer klaargezet voor de andere gasten van Dopersduin.
Sinterklaas eet op Dopersduin op de volgende dagen:

  • Woensdag 22 november  **Uitverkocht!**  
  • Vrijdag 24 november **Nog VIER (!!!) plaatsen vrij!**
  • Zaterdag 25 november **Uitverkocht**
  • Zondag 26 november **Uitverkocht**
  • Woensdag 29 november  **Uitverkocht!**  
  • Donderdag 30 november  Extra ingelast diner met de Pieten!
  • Vrijdag 1 december **Uitverkocht**
  • Zaterdag 2 december **Uitverkocht**
  • Zondag 3 december  **Uitverkocht!**

 
** stand per 24 november 12:00 uur **
We merken dat de belangstelling voor het eten met Sinterklaas enorm groot is. We proberen de website zo actueel mogelijk te houden, maar het kan dus voorkomen dat er in de tussentijd al weer reserveringen zijn binnengekomen waardoor een avond al wel is uitverkocht. In dat geval nemen we contact op om te vragen of je de reservering naar een andere datum wil verhuizen. Voor de avonden die al zijn uitverkocht of bijna zijn uitverkocht geven we gelijk de mogelijkheid om een alternatieve datum aan te geven.


*** EXTRA - EXTRA - EXTRA ***

Er zijn heel veel mensen die heeeel graag willen komen eten in het Sinterklaashuis. Sint en de Pieten vinden het jammer dat we daardoor mensen moeten teleurstellen. Daarom is er een extra avond ingepland. Je kan nu óók op donderdag 30 november komen eten in het Sinterklaashuis. Sinterklaas is dan zelf op werkbezoek en niet op tijd terug voor het eten, maar de Pieten zijn er natuurlijk wel! Dus als je tóch nog wil komen eten, dan heb je nu een extra kans!


Combinatiekorting!

De entree voor het Sinterklaashuis is normaal €3,50 maar als je komt eten met Sinterklaas mag je vanaf 16:00 uur voor €2,50 naar binnen.

Reserveren en Betalen
Als je met Sinterklaas wilt komen eten, dan kan je je opgeven via de knop bovenin de kolom hiernaast. Je kan dan gelijk opgeven of je ook het Sinterklaashuis wil bezoeken.

Als wij jouw opgave ontvangen hebben bekijken wij of er nog plek is op de dag dat jij wilt komen eten en krijg je een bevestigingsbrief toegestuurd met het verzoek om het totaalbedrag over te maken.

Als je niet komt eten of je wilt tijdens je verblijf op Dopersduin bijvoorbeeld chocloademelk met gevulde speculaas of drankjes bij het eten, dan kan je die (contactloos) pinnen, maar je mag uiteraard ook contant betalen.

Pinnen